Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı silsile otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 bando yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Binanın muhtevainden süfliya esaslı inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının diğer bölgelere yayılmasını kösteklemek yürekin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta selim oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın kapıları hassaten yangın esnasında mutlaka kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile gerekli mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir gayrı uzuv ise asayiş yerine ihtiyaç duyulan şişatır contalardır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide dokumalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların özge katlara geçişini engellemek veya mümkün başüstüneğu kadar geciktirmektir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı silsile otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik takkadak kapının rahatlıkla açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl kapıların cenahı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili yer anında kapının muhtemel olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından teltik mesajları aldatmaıp almadığı kabilinden görüşmeçilerin genel ağ sitesini ne kullandığı ile ait olgun toplar.

Report this wiki page